LG 75" signage 75UH5F-H UHD, 500nit, 24h, WebOS 4.0

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2221237
PartNo:75UH5F-H.AEU
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 71 172 Kč
Cena s DPH: 86 118 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Technické specifikace
Jas (typ.): 400 nitů (25%APL, bez skla)

Průhlednost (typ.): 38%

Rámeček: 7,9 mm (T/B/L), 121,7 mm (B)

Rozhraní: HDMI/ DP/ USB (2)/ RS232C/ RJ45/ Audio/ IR
Podívejte se na neviditelné, LG Transparent OLED
LG Transparent OLED Signage nabízí nové způsoby vizuální komunikace a otevírá zcela novou úroveň kreativity, kterou ani konvenční digitální značení nedokáže nabídnout.
Nová úroveň průhledného zobrazení
LG Transparent OLED Signage osvětluje prostory, které byly kdysi skryty za displejem, a zcela harmonizuje s okolím.
Tento displej se může pochlubit živými a jasnými barvami s vysokou průhledností a poskytuje vizuální vylepšení objektů umístěných za ním, což dává divákům působivý faktor „wow“.
Vysoká transparentnost
Díky technologii OLED společnosti LG má Transparent OLED Signage štíhlejší strukturu bez podsvícení ani vrstvy tekutých krystalů, čímž dosahuje vysoké průhlednosti o 38% mnohem vyšší než u běžných transparentních displejů LCD (10%*). Přestože jasně zobrazuje objekty za obrazovkou, překrývá příslušné informace těsně před nimi.
Přesné a živé barvy
Displej se samosvítícími pixely si zachovává živé barvy a vysoký kontrastní poměr, i když je displej průhledný. Oživuje obsah ze širokých pozorovacích úhlů a obsah plynule a přirozeně splývá se svým okolím.
Ochranné tvrzené sklo
Přímý dotyk displeje může způsobit poškození nebo poškrábání. Tvrzené přední sklo chrání produkt před vnějšími nárazy a jeho sklo proti rozbití je navrženo tak, aby minimalizovalo zranění zákazníků.
Rozšiřitelný design
LG Transparent OLED Signage je navržen jako polomontovaný displej, což znamená, že jej můžete nainstalovat různými způsoby, aby se vešel do stávajících struktur a prostorů. Díky různým formám instalace*může doplnit jakékoli místo, kde je nainstalován.

Parametry:

Úhlopříčka obrazovky ("): 75"
Rozlišení: Ultra HD 4k 3840x2160
Svítivost (nit): 500
Doba provozu: 24/7
Záruční podmínky: 36 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.