Logitech K120 keyboard Wired - USB, Hungarian layout, black

Logitech K120 keyboard Wired - USB, Hungarian layo
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1782631
PartNo:920-002640
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 359 Kč
Cena s DPH: 434 Kč
Včetně zákonných poplatků.
Ostatní foto:
  • Logitech K120 keyboard Wired - USB, Hungarian layo
  • Logitech K120 keyboard Wired - USB, Hungarian layo
  • Logitech K120 keyboard Wired - USB, Hungarian layo

Popis produktu:

Logitech Keyboard K120
Logitech Keyboard K120 je nízkoprofilová klávesnice, vhodná pro domácí i kancelářské použití. Klávesnice poskytuje dostupnou eleganci a pohodlné ovládání. Nabízí vynikající odolnost, jednoduchost a styl.
Elegantní klávesnice
Profil této klávesnice byl zvolen tenký se standardním rozvržením tlačítek, aby udržoval ruce v neutrální poloze. Díky tomu nejsou klávesy téměř slyšet při psaní. Vynikající je také čitelnost, neboť jsou písmenka jasně bílá a tučná. Robustní sklopné nožky umožní zvýšit náklon o plných 8 stupňů pro pohodlnější psaní.
Úzký profil, skvělá odolnost
Klávesy jsou v nízko profilovém provedení a jsou více odolné proti polití (testováno na 60 ml tekutiny). Byla vylepšena také odolnost proti mechanickému opotřebení a dle výrobce mají klávesy vydržet až 10 milionů úhozů.
Snadné připojení přes USB
Rozhraní u obou periférií je standardní USB. Navíc se snadnou instalací - myš a klávesnice se připojí k USB portu na stolním PC, notebooku či netbooku a můžete ihned pracovat.
Kvalita Logitech
Logitech je celosvětově známou společností zabývající se výrobou počítačových periferií, zejména reproduktorů, klávesnic, myší, webkamer a drobného příslušenství. Poskytuje vysokou kvalitu a mimořádnou spolehlivost za odpovídající cenu, která však odpovídá kvalitě, kterou s produkty Logitech obdržíte.
Klíčové vlastnosti
Elegantní klávesnice klasického vzhledu bez přidaných multimediálních tlačítek je ultratená se standardním rozvržením tlačítek. Snadná je i instalace na operačních systémech Windows XP, Vista a 7 stačí jen zapojit do USB a můžete pracovat. Klávesy jsou v nízko profilovém provedení a jsou více odolné proti polití (testováno na 60 ml tekutiny). Byla vylepšena také odolnost proti mechanickému opotřebení a dle výrobce mají klávesy vydržet až 10 milionů úhozů. Pro práci jistě oceníte i velmi tichou práci tlačítek. Rozměry klávesnice jsou 450 x 155 x 23,5 mm včetně vysunutých nožiček a její hmotnost je 550g.
Technické parametry
Layout: CZ, SK
Obecné informace
Barva: Černá
Připojení: USB
Délka kabelu [m]: 1,5
Klávesnice
Typ spínače: Membránové
Layout: CZ, SK
Rozměry/Váha
Hmotnost [g]: 550
Šířka [mm]: 450
Výška [mm]: 23,5
Hloubka [mm]: 155
Další informace
Výrobce: Logitech
Kód výrobce: 920-002485
EAN: 5099206020696

Parametry:

Herní: NE
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.