Microsoft Surface Pro Pen stříbrný v4

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1746390
PartNo:EYU-00010
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 2 230 Kč
Cena s DPH: 2 698 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Microsoft Surface Pen
Microsoft Surface Pen je stylové pero, které je nejen rychlé, ale také velmi přesné a citlivé. Je vhodné pro kreativní digitální tvorbu. Perem můžete psát, kreslit a dělat poznámky do vybraných dokumentů.

Konstrukce Surface Pen je velmi podobná té, kterou známe u klasického pera. Na jednoum konci je hrot pro psaní a na druhém konci je guma pro úpravy, mazaní a jiné korekce.

Pero umožňuje psaní nebo kreslení přímo na obrazovku a převádění ručně psaného textu do PDF dokumentů. Díky podpoře až 4096 tlakových bodů lze také vytvářet přesné obrazy včetně šrafování nebo stínování, protože pero přesně reaguje i na nejjemnější dotyk.

Pro toto elektronické pero je připravena celá řada programů a aplikací a mimo jiné jej lze plně využít i v programu Adobe Photoshop a vytvořit tak skvělé obrazy. Pero je také kompatibilní s mnoha přístroji řady Surface.
Technická specifikace:
Kompatibilní zařízení: Surface Book 2, Surface Studio, Surface Laptop, Surface Go, Surface Book, Surface Pro, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3, Pen Tip Kit

Připojení: Bluetooth 4.0

Tlačítka: hrot, guma

Citlivost: 4096 tlakových bodů

Rozměry: 146,1×9,7×9,7 mm

Hmotnost: 20 gramů

Barvevné varianty: platinová, černá, burgundská červená, kobaltová modř, Aqua

Parametry:

Typ příslušenství: Stylus
Záruční podmínky: 12 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.