Mimosa B5, 1Gbps PtP backhaul, 25dBi

Mimosa B5, 1Gbps PtP backhaul, 25dBi
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1504583
PartNo:100-00001(B5)
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 12 592 Kč
Cena s DPH: 15 236 Kč
Včetně zákonných poplatků.
Ostatní foto:
  • Mimosa B5, 1Gbps PtP backhaul, 25dBi
  • Mimosa B5, 1Gbps PtP backhaul, 25dBi

Popis produktu:

Páteřní jednotka Mimosa B5 zařízení s vysokou kapacitou přenosu v nelicencovaném pásmu 5GHz určená pro krátké až středně dlouhé spoje. Provední IP67 dovoluje nasazení i v extrémních podmínkách jako jsou instalace v horských oblastech apod.




Díky integrované anténě s vysokým ziskem a snadnému rychlému uchycení je montáž záležitostí minut. Zaměření jednotek pomocí mobilního telefonu nebylo nikdy snazší.


Mimosa B5


Jednoduché přidání dalších spojů


Typická backhaul řešení plýtvají frekvenčním spektrem s každým nainstalovaným spojem, navíc je ovlivněna kapacita sítě. Jedinečná a vysoce přesná technologie GPS Sync ale umožňuje jednotkám Mimosa B5 a B5c použít stejný vysílací kanál a to až na 4 spojích, které se automaticky řídí.


Mimosa B5


Dvojitá spolehlivost


Nelicencovaná pásma mohou být nevyzpytatelná, proto Mimosa vyvynula vlastní uníkátní multi-channel a auto-everything technologii, aby ochránila spojení, pokud se vyskytne rušení. Modely B5 a B5c automaticky udržují spojení dvěma nezávislými kanály a pomocí technologie Auto-everything se přizpůsobují tak, aby dosáhly optimální rychlosti a kvality spojení.


Mimosa B5


Neuvěřitelná rychlost a flexibilita


Jednotky Mimosa B5 a B5c poskytují pokročilé možnosti řízení šířky pásma. V dynamickém módu je radio schopno přizpůsobovat se síťovému provozu s běžnou odezvou kolem 1ms, což je ideální pro citlivé síťové služby jako VOIP nebo video hovory. V módech s rezervovanou kapacitou a GPS sync umožňuje symetrické rozdělení přenosu dat nebo kombinaci 75/25.




Jednoduchý monitoring


Ihned po instalaci je spoj připraven k monitorování pomocí služby Mimosa Cloud Service. Díky rozsáhlému sběru dat a jejich analýze nebylo nikdy jednodušší posoudit kvalitu spoje a identifikovat možné problémy.


Mimosa B5


Obsah balení



  • Zařízení

  • Držák na stožár

  • PoE napájecí adaptér 50V/1.2A

  • Napájecí kabel

  • (2) kovová stahovací páska

  • Průchodka na kabel

  • Sada šroubků


Parametry:

Výchozí jméno a heslo: Nastavuje se při prvním spuštění
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.