MISURA podstavec pro notebook ME06

MISURA podstavec pro notebook ME06
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2212852
PartNo:P21A12S01
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 1 626 Kč
Cena s DPH: 1 968 Kč
Včetně zákonných poplatků.

Popis produktu:

MISURA ME06



Chcete si dopřát větší komfort při práci na vašem notebooku? Pořiďte si ergonomický stojan MISURA ME06 a zlepšete si komfort při práci nebo zábavě. Díky svému ergonomickému tvaru je ideální pro zmírnění únavy krku, ramen, zad a zápěstí. Notebook či tablet si tak můžete naklonit přesně podle svých potřeb. Stojan MISURA ME06 je vhodný také pro knihy. Samotný stůl bude chráněný proti poškrábání díky protiskluzovému povrchu.



PŘEDNOSTI PRODUKTU




  • Plně flexibilní regulace zdvihu, protiskluzový povrch, mimořádně stabilní

  • Ergonomický design pro zmírnění únavy krku a ramen

  • Stojan určený pro notebooky do velikosti 15.6" a menší

  • Pro výrobu stojanu byly použity kvalitní materiály

  • Snadné přenášení stojanu MISURA

  • Hrany byly upraveny CNC strojem, díky čemuž nejsou hrany ostré a jsou bezpečnější pro uživatele

  • Snadné chlazení laptopu





Stojan MISURA ME06 disponuje nastavitelnou výškou



Stojan MISURA ME06 hravě pojme notebook či tablet o velikosti 15.6" a menší. Velkého komfortu dosáhnete jednoduchým výškovým nastavením. Notebook tak snadno umístíte do polohy, která vám bude vyhovovat. MISURA ME06 — univerzální stojan pro všechny notebooky Stojan pro notebooky MISURA ME06 je velmi pevný a stabilní, nemusíte se tak obávat, že by váš cenný laptop vypadl. Stojan je vyroben z kvalitního materiálu, tudíž s vámi vydrží po dlouhou dobu. Stojan MISURA ME06 s flexibilní regulací zdvihu i náklonu Stojan MISURA ME06 vám umožní plně flexibilní regulaci zdvihu i úhlu náklonu. Díky tomu uleví bolesti zad, ramen krku i zápěstí.





Ergonomický podstavec pro notebooky s úhlopříčkou až 15,6" umožňuje flexibilní nastavení úhlu sklonu a výšky. Pomáhá tak redukovat napětí zad, krku i zápěstí a udržovat správné držení těla. Díky široké základně a protiskluzovému povrchu je zaručena maximální stabilita. Otvory v podstavci zajistí dostatečné proudění vzduchu a zabrání tak přehřívání notebooku.



ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE



Pro notebooky: do 15,6"



Materiál: hliník



Barva: stříbrná


Parametry:

Délka záruky IČO (měsíce): 24
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.