PS Move Twin Pack 4.0 - pohybový ovladač (EU distribuce)

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2235371
PartNo:PS719924265
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 2 231 Kč
Cena s DPH: 2 699 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:


Začněte se s PS Move motion controller (pohybovým ovladačem PS Move) v rukou stávat hvězdou programu, hrdinou uprostřed bitvy nebo sportovcem se schopnostmi, které soupeře přinutí zastavit a zírat.
• Začněte se hlouběji ponořovat do her, které hrajete, díky novému inovativnímu ovladači pro systém PlayStation 4, který je bezdrátový, vyznačuje se elegantním designem a jeho používání je neuvěřitelně snadné.
• Používejte ovladač k tomu, abyste se zapojili do akce způsoby, jaké jste si dříve nedokázali ani představit, a své pohyby uvidíte okamžitě převedené s neuvěřitelnou přesností na obrazovku v úžasném vysokém rozlišení.
• Používejte ovladač spolu s kamerou PlayStation Eye, abyste zažili skutečnou rozšířenou realitu, ve které své akce ovládáte pomocí hlasu i těla.
Ergonomický design
Vyzkoušej nevšední propojení s úžasnými virtuálními světy díky komfortnímu designu a vibrační odezvě.
Přesné sledování
Zažij neuvěřitelný pocit, že jsi přímo ve hře, díky vestavěným pohybovým senzorům a barvu měnící kouli, která je sledována kamerou PlayStation Camera.
Intuitivní rozhraní
Měj svoje zážitky ve virtuální realitě plně pod kontrolou se snadno použitelným rozvržením tlačítek včetně velké speciální spouště a známých tlačítek PS a akčních tlačítek bezdrátového ovladače DUALSHOCK 4.
Sada obsahuje dva ovladače.
Poznámka: motion controller (pohybový ovladač) je dodáván s bezpečným poutkem na zápěstí

Parametry:

Pro zařízení: Playstation 4
Typ příslušenství: Gamepady
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.