Realme Watch 2 Pro Black - chytré hodinky

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2224924
PartNo:6203031
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 279 Kč
Cena s DPH: 1 548 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Realme Watch 2 Pro

Elegantní chytré hodinky nabízí 1,75" barevný displej s rozlišením 385 x 320 bodů. Disponují bezdrátovým připojením Bluetooth 5.0 a lze s jejich pomocí spravovat hovory, SMS nebo notifikace jiných aplikací. Hodinky měří váš postup pro dosažení ideální váhy, kvalitu spánku, tepovou frekvenci a hladinu kyslíku v krvi. Podporují až 90 sportovních režimů včetně běhu, cyklistiky, nebo silového tréninku. Pro sledování vašeho pohybu jsou vybaveny integrovaným GPS modulem. Zajisté potěší také široký výběr z více než 100 různých stylů ciferníku. Baterie s kapacitou 390 mAh vydrží při běžném používání až 14 dní. Samozřejmostí je voděodolnost dle IP68. Nabíjení je realizováno skrze dodávanou magnetickou nabíječku.



ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE



Displej: 1,75" barevný LCD


Výbava: Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, 3osý akcelerometr, optický snímač srdečního tepu a hladiny okysličení krve, krokoměr, monitoring spánku, odhad spálených kalorií, tréninkové funkce, výpočet VO2 max., ovládání hudby, notifikace (hovory, SMS ...), dálkové ovládání fotoaparátu, funkce najdi telefon, budík (vibrace), předpověď počasí, aplikace Realme Link pro Android a iOS


Výdrž baterie: až 14 dnů


Stupeň krytí: IP68


Rozměry: 255,2 x 38,9 x 12,65 mm


Hmotnost: 40 g


Barva: černá






Aplikace pro Android



Aplikace pro iOS


Parametry:

Výrobce: REALME
Záruční podmínky: při nákupu na IČ: 12 měsíc(ů), jinak: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.