RF elements TPA-RBP TwistPort adaptér pro RouterBOARD

RF elements TPA-RBP TwistPort adaptér pro RouterBO
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1545437
PartNo:TPA-RBP
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 465 Kč
Cena s DPH: 563 Kč
Včetně zákonných poplatků.
Ostatní foto:
  • RF elements TPA-RBP TwistPort adaptér pro RouterBO
  • RF elements TPA-RBP TwistPort adaptér pro RouterBO

Popis produktu:

TPA-RBP je TwistPort adaptér určený pro modely RBM11G, RB71x, RB91x, RB92x a RB41x od MikroTiku a slouží k propojení se všemi TwistPort anténami a pracuje v pásmu 5180 až 6400MHz. TwistPort adaptéry jsou vybaveny novým rychlozamykacím systémem od RF elements. Integrace do TwistPort ekosystému zajišťuje velmi nízké RF ztráty, škálovatelnost, jednoduché nasazení a snadnou údržbu.


TPA-RBP


TwistPort konektor - Praktický a bezztrátový


TwistPort konektor je prakticky bezztrátový a díky snadné manipulaci s ním mění veškeré zavedené standardy. Nejsou zde žádné vf konektory nebo RF kabely, které způsobují významné ztráty signálu. Ve srovnání s běžně používanými koaxiálními kabely a konektory je ztráta na TwistPortu téměř neměřitelná. Můžeme tedy říct, že TwistPort je prakticky bezztrátový. Spojení a rozpojení je geniálně jednoduché a může být provedeno s jednou rukou.


TPA-RBP


Široké využití


TwistPort je klíčovým prvkem pro neomezené možnosti v propojení různých typů antén s TwistPort konektorem. Můžete vybírat ze směrových parabolických a sektorových antén od 30 do 90°.


TPA-RBP

Parametry:

Materiál: Plast
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.