Rollei Stativ C5i Karbon, 22610, Zátěž 8kg, Vytažený 157,5 cm, Karbon, Černý

Rollei Stativ C5i Karbon, 22610, Zátěž 8kg, Vytaže
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1086914
PartNo:22610
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 3 752 Kč
Cena s DPH: 4 540 Kč
Včetně zákonných poplatků.

Popis produktu:


Rollei C5i – karbonový stativ s funkcí tripodu i monopodu



Karbonový stativ Rollei C5i je díky své konstrukci mimořádně lehký, vhodný pro přenášení a přitom mimořádně stabilní. Váha modelu Rollei C5i Carbon se pohybuje lehce přes 1 kg, takže se snadno přenáší a je vhodný pro využití v terénu a venkovním prostředí.



Snadný převod na monopod



Stačí pár vteřin a ze stativu Rollei C5i vytvoříte stabilní a kompaktní monopod, který se snadno drží a umožní vám rychlé a efektivní fotografování ve stísněných prostorech. Vodováhy v hlavě stativu podporují přesné horizontální i vertikální vyrovnání. Rychloupínací destička zajistí také hladkou výměnu fotoaparátů. Pro ještě lepší ergonomii a bezpečnou manipulaci jsou nohy stativu vybaveny protiskluzovými pěnovými rukojeťmi.



 



Nohy jsou pak zakončeny integrovanými hroty, které zabraňují ztrátě stability v náročném prostředí. Středový sloup je navržen pro smělé makro fotografy. Lze jej snadno otočit a pořizovat úchvatné snímky blízko povrchu. Samozřejmostí je bezpečná stabilizace a uzamčení v pevné poloze, což oceníte nejenom při dlouhých expozicích. 3D kulová hlava nabízí nosnost až 8 kg, což je plně dostačující pro práci s profesionálními foto zařízeními, a to včetně čoček, filtrů, držáků a jiného příslušenství. Rychloupínací deska je kompatibilní se systémem Arca-Swiss.





Rollei C5i Karbon

Kompaktní, lehký a odolný stativ vyrobený z osmi vrstev karbonu. Je vybaven praktickými rychloupínáky na uzamčení nožek. Stativ také nabízí možnost otočení středové části pro makro fotografie a použití jako monopod. Stativ je doplněný kulovou hlavou. Součástí balení je také pouzdro na stativ.



ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE



Stativová hlava: ano


Maximální zatížení: 8 kg


Maximální výška: 157,5 cm


Minimální výška: 2,5 cm (makropozice)


Výška ve složeném stavu: 43,5 cm


Hmotnost: 1335 g


Barva: černá


Parametry:

Hmotnost (g): 1335
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.