Rollei Stativ Monkey Pod, Tvarovatelný, Černý

Rollei Stativ Monkey Pod, Tvarovatelný, Černý
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1158722
PartNo:20797
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 392 Kč
Cena s DPH: 474 Kč
Včetně zákonných poplatků.

Popis produktu:


Rollei Monkey Pod – stativ pro fotoaparáty s univerzálním využitím



Flexibilní a přenosný stativ Rollei Monkey Pod, který vám umožní pořizovat snímky de facto v jakémkoli prostředí. Díky jednoduché tvarovatelnosti základny je zajištěna vysoká stabilita celého stativu bez ohledu na okolní terén. To oceníte především při fotografování v přírodě, při sledování fauny a flóry nebo při pořizování snímků krajiny.



 





 



Své uplatnění najde i v domácnosti, například při nejrůznějších domácích oslavách či zachycování okamžiků s rodinou či přáteli. A to bez nutnosti posléze ořezávat okraje objektů, které na snímku nemají co dělat. Stativ Rollei Monkey Pod vám umožní umístit zařízení do požadované polohy a úhlu pro využití dorazů světla a vytvoření požadované expozice. Díky odlehčené konstrukci z hliníku je zajištěna nízká váha pro snadné přenášení a komfortní cestování.



 





 



Rollei Monkey Pod černý

Kompaktní stativ pro fotoaparáty. Vyniká možností tvarování noh do požadované polohy. Lze si tak přesně nastavit pozici, kterou požadujete a stativ umístit na prakticky jakékoliv místo. Nohy jsou navíc potažené komfortní pěnou, která zajistí zvýšení pevnosti držení a upnutí.



ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE



Stativová hlava: ano


Maximální zatížení: 1 kg


Maximální výška: 27 cm


Minimální výška: 10 cm


Výška ve složeném stavu: 27 cm


Hmotnost: 160 g


Barva: černá


Parametry:

Minimální výška (cm): 10
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.