Rollei držák filtrů Rollei F:X Pro Filter Holder Kit 100mm, adap. kroužek 82mm, polarizační filtr 86mm, adaptér 52

Rollei držák filtrů Rollei F:X Pro Filter Holder K
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1698015
PartNo:26403
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 1 541 Kč
Cena s DPH: 1 864 Kč
Včetně zákonných poplatků.

Popis produktu:


Rollei F:X Pro Filter Holder Kit – profesionální fotografie s filtrem



Sada Rollei F:X Pro Filter Holder Kit pro profesionální fotografování s filtrem. Sada obsahuje držák filtrů, který je zhotoven z kvalitního hliníku a umožňuje instalovat až 3 obdélníkové filtry o velikosti 100 mm.





Samozřejmostí je možnost instalace takřka na všechny běžné objektivy se závitem. Díky systému Easy Lock je zajištěna snadná a rychlá manipulace. Součástí sady je rovněž kruhový polarizační CPL filtr Rollei, který slouží k zesílení barev a kontrastu, eliminuje nechtěné odrazy.





Filtr disponuje vrstvou Luminance Coating, což umožňuje zachycení objektů ve věrných barvách a lepší ostrost. Hliníkové adaptéry v několika velikostech se přizpůsobí celé řadě objektivů.





 



Rollei F:X Pro Filter Holder Kit

Sada obsahující veškeré potřebné vybavení pro snadný vstup do světa profesionálních fotografů. Součástí je držák až tří filtrů o velikosti 100 mm, který lze snadno nasadit či vyjmout díky praktickému systému Easy Lock. Přiložený polarizační filtr, vyrobený z téměř nezničitelného skla Gorilla Glass, spolehlivě snižuje rušivé odrazy a umožňuje zesílení barev přímo během pořizování záznamu. Obsahem jsou také adaptéry v sedmi velikostech.





ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE



Obsah balení: brašna, držák filtru, adaptační kroužek 82 mm, polarizační filtr 86 mm, adaptér 52, 55, 58, 62, 67, 72, 77 mm


Parametry:

Délka záruky IČO (měsíce): 24
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.