Rollei Stativ CT-5C+52Q Karbon, Zátěž 8kg, Vytažený 157cm, Karbon, Černý

Rollei Stativ CT-5C+52Q Karbon, Zátěž 8kg, Vytažen
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1769897
PartNo:22509
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 4 288 Kč
Cena s DPH: 5 188 Kč
Včetně zákonných poplatků.

Popis produktu:


Stativ Rollei CT-5C – ukažte své schopnosti v každé situaci



Uhlíkový stativ Rollei CT-5C patří mezi modely s vysokou flexibilitou při fotografování. Skvěle se přizpůsobí rozmanitým situacím, které vás nejen na cestách mohou potkat. Zejména při přenášení a ve venkovním prostoru oceníte nožky složené nahoru směrem k hlavě. Díky tomu dosahuje stativ ve složeném stavu velmi kompaktních rozměrů a šetří místo ve vašem zavazadle. Samozřejmostí je také konstrukce z uhlíku, takže dosahuje nízké váhy vhodné pro přenášení.



 



Jednoduchá manipulace a transformace



Stativ Rollei CT-5C se vyznačuje snadnou přestavbou. V několika málo krocích bezpečně připevníte fotoaparát, upravíte výšku, otočíte středovou část pro makro fotografie nebo vytvoříte monopod. Tento model tak optimálně podpoří vaši kreativitu během fotografování. A to jak v otevřeném, tak stísněném prostoru. Pro dokonalé zarovnání fotoaparátu podporuje hlava tři různé vodováhy.



 



Rollei CT-5C + 52Q Karbon

Kompaktní výsuvný stativ vyrobený z karbonu zaručuje vysokou odolnost při nízké hmotnosti, a je tak ideálním společníkem pro cestování a outdoorové aktivity. Je vybaven praktickými rychloupínáky na uzamčení nožek pro dokonalou stabilitu. Stativ nabízí možnost otočení středové části pro makro fotografie a použití jako monopod. K dispozici je také 3D kulová hlava s vodováhou pro profesionální aplikace. Součástí balení je pouzdro na stativ.



ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE



Stativová hlava: ano


Maximální zatížení: 8 kg


Maximální výška: 157 cm


Minimální výška: 20 cm


Výška ve složeném stavu: 43 cm


Hmotnost: 1470 g


Barva: černá


Parametry:

Rollei.cz - Doporučujeme: ano
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.