Samsung LED LCD 32" C32R500 16:9 VA, 1920x1080, 4ms, 300 cd, m2, HDMI, Prohnutý

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2168815
PartNo:LC32R500FHRXEN
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 6 023 Kč
Cena s DPH: 7 288 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

FullHD rozlišení
Atraktivní bezrámečková design
AMD FreeSync
Podmanivé křivky
Ponořte se do práce nebo hraní. Obrazovka se zakřivením 1800R vás obklopí, vtáhne a udrží koncentrované. Zakřivení obrazovky snižuje namáhání očí i při delším sledování, takže je práce na počítači pohodlnější než kdykoli předtím.
Elegantní obrazovka
Navržen s ohledem na styl. Ze tří stran bezrámečkový displej se rozprostírá od okraje k okraji pro maximální zobrazení a minimalistickou estetiku. Uhlazený tmavě modrý zevnějšek a stojan ve tvaru písmena Y přinesou elegantní moderní styl na váš stůl.
Pouze akce, žádné prodlevy
Superplynulý zážitek z hraní. Technologie AMD Radeon FreeSync™ synchronizuje obnovovací frekvence monitoru a grafické karty k redukování trhání a sekání obrazu. Sledujte filmy a hrajte hry bez přerušení. Dokonce i rychlé akční scény vypadají bezchybně a hladce.
Lepší gamingové výkony
Vhodné nastavení hry vám okamžitě poskytne výhodu. Získejte optimální nastavení barev a kontrastu k zobrazení všech scén živěji a spatřete nepřátele ukrývající se v temnotách. Herní režim nastaví každou hru tak, aby byl na obrazovce zobrazený každý detail.
Sledujte skutečné detaily
Každá scéna je neuvěřitelně definována. Technologie inovativního VA panelu od společnosti Samsung přináší neuvěřitelný kontrastní poměr 3 000 : 1 s hlubší černou a zářivější bílou. Minimální úniky světla po celé ploše displeje zajišťují, že i velmi tmavé nebo světlé scény budou na vaší obrazovce křišťálově čisté.
Důraz na pohodlí
Chraňte vaše oči a zvládněte toho ještě více. Pokročilá technologie komfortu pro oči monitoru CR500 snižuje namáhání očí pro pohodlnější a delší práci na počítači. Technologie Flicker Free průběžně odstraňuje unavující a otravné blikání monitoru, zatímco režim Eye Saver minimalizuje emise modrého světla. Takže se vaše oči jen tak neunaví.

Parametry:

RJ45 (monitory): Ne
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.