Samsung LED LCD 32" C32T550 16:9 VA, 1920x1080, 4ms, 250 cd, m2, HDMI, DP, Prohnutý

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2168816
PartNo:LC32T550FDRXEN
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 6 023 Kč
Cena s DPH: 7 288 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

32" Full HD zakřivený monitor Samsung C32T550FDU
Nejvíce pohlcující zážitky při sledování filmů či hraní her získáte se zakřiveným monitorem a s FullHD rozlišením a dokonalým zakřivením obrazovky 1800R. Zakřivená obrazovka posouvá virtuální zážitky o kus vpřed. S monitorem získáte vždy ostrý obraz i při sledování filmů a hraní her. Nabídne rozlišení Full HD, HDMI vstup pro připojení herní konzole a herní režim.
Dokonalý zážitek při sledování
Monitor má optimálně prohnutý 32“ displej, přináší tak větší zorné pole a s vysokými pozorovacími úhly 178° zajistí neskutečný zážitek při sledování. Prohnutý monitor je mnohem lepší volbou pro pohodlné sledování po mnoho hodin v kuse. Zdokonalený je i Samsung VA panel, který je základem monitoru. Panel minimalizuje únik světla v zakřiveném tvaru a tak poskytuje ještě lepší obraz, než například zakřivený IPS panel.
Konec trhání her díky technologii FreeSync
Vychutnejte si hru díky technologii FreeSync, scény se budou zobrazovat okamžitě, objekty budou ostřejší a hraní her tak bude plynulé, což zajistí úžasné vizuální efekty a dodá hraní vyšší úroveň. Už neuvidíte žádné rozmazané pohyby a nebudete v nevýhodě oproti protihráčům.

Parametry:

RJ45 (monitory): Ne
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.