Samsung LED LCD 28" U28R550, 16:9, 3840*2160, 300cd, m2, 2HDMI

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2168840
PartNo:LU28R550UQRXEN
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 5 784 Kč
Cena s DPH: 6 999 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

IPS panel s UHD rozlišením
3-stranný bezrámečkový design
HDR10
Odhalte každý detail
Nastal čas vidět úplný obraz. Sledujte, procházejte a hrajte v rozlišení čtyřikrát vyšším než Full HD. Tento UHD monitor poskytuje ohromující obraz se sofistikovanými detaily vytvořený 8 miliony pixely. Zažijte bezkonkurenční realističnost při hraní nebo sledování filmů.
Sledujte z jakéhokoliv úhlu
Posaďte se kamkoliv a zažijte dokonalou plnost barev. IPS panel zachovává čisté a živé barvy na každém palci obrazovky. Dokonce i na takto širokém displeji jsou z jakéhokoliv virtuálního úhlu odstíny a stíny dokonale přesné a bez vybledlých barev.
Spektrum odstínů
Je jako kaleidoskop odstínů. Podpora HDR přináší dynamický rozsah jasné černé a bílé barvy na obrazovce. Tmavé oblasti jsou bohatší a hlubší, zatímco světlé části jsou ještě více zářivé. Zažijte neskutečně čisté a detailní rozlišení.
Odpočinuté oči zvládnou více
Dopřejte svým očím to, co si zaslouží. Displej snižuje emise modrého světla, které je příčinou únavy očí a následné nespavosti. Rozlučte se se žlutými filtry na obrazovce, které zkreslují barvy. Seznamte se s plátnem, na kterém můžete neustále tvořit bez toho, že by vás omezovala únava očí.
Dokonale plynulý pohyb
Řekněte sbohem sekajícímu se obrazu. Technologie AMD FreeSync virtuálně eliminuje sekání a trhání obrazu pro dokonale plynulý zážitek z obrazu.
Displej bez hranic
Minimalistický design tvoří sofistikovaný celek. Vynikající řemeslné zpracování odlišuje tento stylový 28palcový plochý monitor s minimalistickou ze tří stran bezrámečkovou obrazovkou. Při nastavení uálního monitoru se displeje seřadí tak, abyste si mohli vychutnat ohromující UHD obsah bez rušivých mezer.
Buďte více produktivní
Zažijte více efektivní a produktivní práci při editování fotek, tvorbě videí a dalším. PBP transformuje jeden monitor na dvě obrazovky zobrazením obsahu ze dvou odlišných zdrojů vedle sebe. Díky PIP můžete vidět a ovládat několik aplikací a programů přesně tak, jak potřebujete.

Parametry:

RJ45 (monitory): Ne
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.