Tristar Rýžovar RK-6129 2,2l, on, off přepínač, kontrolka zap, vyp, 900 W, stříbrný

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:872272
PartNo:8713016009920
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 769 Kč
Cena s DPH: 931 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Nerezové provedení, objem 2,2l. Vyjmutelný vnitřní hrnec, on/off přepínač se světelnou indikací + On/off vypínač,žáruodolné proveení, indikátor maximálního obsahu, víko s výfukem páry, automatické vypnutí při dosažení teploty, ochrana proti přehřátí. Příkon: 900 Watt
Uživatelsky přívětivý
Tento rýžovar je úlevou v rušných dnech: stačí přidat vodu a rýži do hrnce. Díky automatickému vypnutí a ochraně před vyvařením se o rýži nemusíte bát. Po uvaření se produkt automaticky přepne na funkci udržování teploty, která udržuje teplotu pánve na 70 až 75 °C, což udrží rýži teplou celé hodiny.
Velká kapacita
S objemem 2,2 litru uvaříte až 15 porcí rýže současně. Samozřejmě je možné vařit i menší množství rýže. Rýžovar Tristar je vhodný pro větší rodiny.
Snadno se čistí
Rýžovar Tristar je opatřen vnitřní pánví s nepřilnavým povrchem, takže se rýže k pánvi nepřilepí a velmi snadno se čistí. Vnitřní pánev je vyjímatelná, což zvyšuje snadnost mytí pánve.
Stylový i praktický design
Nerezové provedení dodává rýžovaru stylový vzhled. Dvě kontrolky indikují, zda je rýžovar zapnutý a zda je aktivována funkce udržování teploty. Protiskluzové nožičky poskytují extra stabilitu a snadné použití. Navíc dostanete lžíci, odměrku a špachtli.
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.