TRITON 19" stojanový rozvaděč 42U, 800x1000, přední a zadní dveře perforované 80% síto, boční kryty plech, RAL7035 - šedá

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:80743
PartNo:RMA-42-L81-CAX-A1-MAA
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 18 004 Kč
Cena s DPH: 21 785 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Stojanový rozvaděč RMA
Svařovaný rozvaděč s odnímatelnými bočnicemi a zadním krytem, IP20, nosnost 400 kg.
Příbaly:
Klíč - odnímatelné kryty
2x
Klíč - přední dveře

4x
Klíč -zadní dveře

4x
Plovoucí matice M6
16x
Protiprachová záslepka
1x
Rámeček ke kabelové

vylamovací záslepce
1x
Rektifikační šroub/noha

pro rozvaděč
4x
Matice M10
4x
Materiál: ocelový plech
Specifikace:
Výška (mm)
1970
Šířka (mm)
800
Hloubka (mm)
1000
Hmotnost (netto v kg)
110
Max. doporučené zatížení (kg)
400
Univerzální rozvaděč pro datové a telekomunikační účely. Dostatečná nosnost pro běžné aplikace, velký výběr rozměrů a variant spolu se širokou škálou doplňků a dokonalým zpracováním všech detailů z něj dělají nejprodávanější stojanový rozvaděč v naší nabídce.
Vysoká pevnost konstrukce

RMA má robustní svařovanou konstrukci. Vysoká kvalita zpracování a nejnovější technologie zajišťují skvělý vzhled rozvaděče.
Flexibilní otevírání dveří

Vlastní systém pantů umožňuje otvírání dveří pod úhlem téměř 180°. Dveře lze snadno demontovat a přestavět na otevírání na opačnou stranu.
Kliky triton

Vyrábíme vlastní kliky pro stojanové rozvaděče. Výměnou plastového modulu (není příbalem) lze zvolit zámkovou vložku klasickou nebo polocylindrickou. Patent: PUV 2013-27443.
Nastavitelné vertikální lišty

19“ vertikální lišty mohou být plynule nastaveny v libovolné hloubce rozvaděče. To usnadňuje montáž zařízení i organizaci propojovacích kabelů.
Odnímatelné bočnice a zadní kryt

RMA je rozvaděč se svařovaným skeletem a odnímatelnými bočnicemi. Ty jsou stejně jako zadní kryt ke skeletu uchyceny zámky, standardně s jednotným klíčem.
Dveře pro ventilační jednotky

U tohoto typu rozvaděče je možno objednat speciální plechové dveře s přípravou pro montáž ventilačních jednotek RAx-CH-X0x-X3. Více informací naleznete v sekci Aktivní chlazení.
Vylamovací záslepky

Kabelové vstupy v zadní části rozvaděče jsou zakryty vylamovacími záslepkami. Proti pronikání prachu je možné kabely v otvoru utěsnit záslepkou s kartáčem. K ochraně kabelů před poškozením slouží plastový rámeček (obojí je součástí příbalu rozvaděče).
Otvor pro ventilační jednotku

Rozměrný otvor krytý vylamovací záslepkou umožňuje montáž a demontáž ventilační jednotky Tritón zvenku rozvaděče bez nutnosti použití šroubů.
Kolečka, nivelační nožičky

Příprava pro montáž koleček a nivelačních nožiček.
Zadní strana rozvaděče

Na zadní stěně rozvaděče jsou dva kabelové vstupy kryté vylamovacími záslepkami. Jeden je u horního a druhý u spodního okraje krytu. Další kabelové vstupy jsou na stropě a v základně rozvaděče.
Perforace skeletu

Rozvaděče RMA mají perforovaný skelet pro zajištění přístupu chladícího vzduchu k instalovaným technologiím. Chlazení je možno podpořit instalací ventilačních jednotek.
Zemnění

Všechny oddělitelné části jsou vzájemně propojeny a uzemněny dle požadavků příslušné normy.
Flex frame

(platí pro šíři rozvaděče 800 mm) Systém umožňuje instalaci posuvných vertikálních lišt v rozponu 19“, 21“ a 23“, přesně podle požadavků instalovaných zařízení.
Středový pár vertikálních lišt

U rozvaděčů hlubších než 800 mm dodáváme již v základní výbavě třetí pár vertikálních lišt pro montáž technologie. Díky svému otevřenému profilu neomezují instalaci hlubších zařízení.
Výklopný rám

Rozvaděče RMA a RZA je možné vybavit výklopným rámem s nosností 100 kg. Maximální využitelná hloubka 19“ příslušenství je 330 mm.

Parametry:

Typ datového rozvaděče: Stojanové 19"
Výška rozvaděče (U): 42U
Šířka rozvaděče (mm): 800
Hloubka rozvaděče (mm): 1000
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.