Turris MOX B Modul - mPCIe (s boxem)

Turris MOX B Modul - mPCIe (s boxem)
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1700597
PartNo:RTMX-MBBOX
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 841 Kč
Cena s DPH: 1 017 Kč
Včetně zákonných poplatků.
Ostatní foto:
  • Turris MOX B Modul - mPCIe (s boxem)
  • Turris MOX B Modul - mPCIe (s boxem)

Popis produktu:

MOX B umožňuje vaši sestavu rozšířit o další hardware. Naleznete na něm mPCIe slot pro kompatibilní Wi-Fi kartu, řadič disků či LTE modem. Pokud se rozhodnete použít LTE modem, bude se vám hodit slot na SIM kartu, kterým je MOX B také vybaven. Uživatelům Wi-Fi sítí doporučujeme originální MOX Wi-Fi add-on (mPCIe), díky němuž mohou očekávat výrazně vyšší rychlost než u SDIO Wi-Fi.




Kompatibilita


MOX B může být v sestavě pouze jednou, PCIe sběrnice je v něm ukončena. MOX B z toho důvodu nelze použít ani současně s MOX F. Pokud chcete modul se stejnými parametry, ale průchozím PCIe signálem, zvolte MOX G.



Tento modul slouží pouze jako rozšíření k alespoň základní sestavě MOX Start. Je součástí sestav MOX Power Wi-Fi a MOX Classic. Při kombinaci s dalšími moduly dbejte na zachování kompatibility. Správné pořadí jednotlivých modulů a průchodnost signálu PCIe a SGMII si ověřte v konfigurátoru na mox-configurator.turris.cz.


Turris MOX B RTMX-MBBOX


Obsah balení



  • Turris MOX B modul - deska

  • Krabička na desku


Parametry:

Provozní teplota [°C]: 0 až 40
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.