Kingston DDR4 32GB (Kit 2x16GB) HyperX Predator DIMM 3200MHz CL16 černá

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1514869
PartNo:HX432C16PB3K2/32
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 3 499 Kč
Cena s DPH: 4 234 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:


HyperX Predator DDR4
Zobrazit větší
Paměť HyperX Predator DDR4 dá tvému počítači s procesorem AMD nebo Intel výkonnost, kterou potřebuješ, aby ses udržel na vrcholu potravinového řetězce. Agresivní a stylový černý chladič paměti Predator DDR4 ti pomůže překonat horko a do srdcí tvých nepřátel zaseje strach. Zrychli snímkovací frekvenci, zajisti plynulý streaming nebo editaci videí díky rychlosti až 4000MHz a rychlému časování CL12–CL19. Paměť je k dispozici v jednotlivých modulech o kapacitě 8GB–16GB a v sadách po 2, 4 a 8, o kapacitě 8GB–128GB. Profily připravené na režim Intel XMP jsou optimalizovány pro nejnovější čipové sady Intel, stačí vybrat profil a je hotovo. Spolehlivé paměti Predator DDR4, které jsou 100% testovány ve výrobním závodě při rychlosti a opírají se o celoživotní záruku, ti nabídnou mimořádnou kombinaci: extrémní výkon a maximální klid.
Nejduležitejší body:
Divoký chladič z černého hliníku
Vysoké rychlosti a nízké latence se spojují v mimořádný výkon pamětí DDR4
Profily připravené na režim Intel XMP optimalizované pro nejnovější čipové sady Intel
Celoživotní záruka
Zobrazit větší
Zobrazit větší
Zobrazit větší
Zobrazit větší
Divoký chladič z černého hliníku
Díky stylovému chladiči paměti HyperX Predator DDR4 zůstane tvá paměť DRAM chladná, i když vypadá pořádně nažhaveně.
Vysoké rychlosti a nízké latence se spojují v mimořádný výkon pamětí DDR4
Rychlost až 4000MHz a rychlé časování CL12–CL19 pomohou tvému počítači při hrách, editaci videa nebo streamování.
Optimalizováno pro profily připravené na režim Intel XMP
Profily připravené na režim Intel XMP jsou optimalizovány pro nejnovější platformy Intel, stačí vybrat požadovaný profil XMP a je hotovo.
Spolehlivost, jež se opírá o celoživotní záruku
Můžeš nakupovat s klidem, protože víš, že paměť Predator DDR4 se dodává s celoživotní zárukou.
Specifikace modulů při extrémním přetaktování, jak jsou uvedeny na této stránce, nemusí odpovídat možnostem dalšího hardwaru tvého počítače. Má-li fungování těchto modulů odpovídat záměru, je třeba pečlivě vybírat všechny součásti systému (např. procesor, základní desku, napájecí jednotku).
Tyto sady jsou důkladně testované a jejich chod v uvedené rychlosti byl interně ověřen. Jako zálohu jsme zahrnuli druhý profil XMP, který pracuje na pomalejším taktu a který ti stále ještě umožní dosáhnout skvělých výkonů, byť tvůj systém nezvládne nejrychlejší profil XMP.
Jako vodítko ti na následující stránce může posloužit seznam procesorů a základních desek, které HyperX používá k provádění certifikace pro režim Intel XMP: http://www.intel.com/content/www/us/en/gaming/extreme-memory-profile-xmp.html. Toto není záruka kompatibility s tvou konfigurací systému. Nemůžeme zaručit kompatibilitu se všemi systémy. Instalace i použití těchto modulů je na vlastní riziko.
Záruční podmínky: 99 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.