HAL3000 ProNet II, Celeron G3900, 4GB, 1TB, DVD, bez OS

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1072181
PartNo:PCHS2121
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 5 951 Kč
Cena s DPH: 7 201 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:


HAL3000 ProNet II – vaše volba pro práci s internetem


Objevujte možnosti internetu bez omezení s počítačovou sestavou HAL3000 ProNet II. Základem PC je procesor Intel Celeron s architekturou Skylake, který zvyšuje výkon a optimalizuje všechny procesy pro svižný a spolehlivý chod na síti i při činnosti s počítačovým softwarem. Spolu se 4GB RAM tak máte k dispozici ideální pracovní výkon, se kterým zvládnete každodenní práci s tabulkami, texty i kancelářskými aplikacemi.


 



 


HAL3000 ProNet II je vhodný také pro domácí využití. Najděte si všechny potřebné informace na internetu, navštivte oblíbené webové stránky nebo pracujte s jednoduchými on-line nástroji. Díky integrované grafické kartě Intel HD 510 přehrajete také videa a nechybí ani DVD mechanika, díky které si pustíte oblíbená multimédia přímo z disku. Na 1TB disku budete mít pohodlně uloženy všechny pracovní dokumenty, aplikace a také multimediální soubory, jako jsou filmy, fotografie nebo hudba.


 



 



Počítačová sestava HAL3000 ProNet II disponuje vyváženým výkonem pro kancelářské i domácí využití. Performanci zajišťuje procesor Intel Celeron, založený na nejnovější platformě Skylake. Díky tomu se HAL3000 ProNet II může pochlubit zvýšeným výkonem a lepší optimalizací procesů během provozu pro vysoké pracovní nasazení. Ve spojení se 4GB RAM je zajištěna optimální rychlost a odezva celé sestavy při surfování po síti, činnosti s webovými nástroji a firemními či on-line aplikacemi.



HAL3000 ProNet představuje všestrannou pracovní stanici, která svým uživatelům umožňuje navýšení produktivity a efektivní činnost s kancelářskými aplikacemi, tvorbu tabulek, grafů nebo psaní textů. Součástí sestavy je rovněž zabudovaná DVD mechanika, která poslouží k přehrávání hudebních nebo filmových disků. Mezi další aspekty patří rovněž podpora plynulého přehrávání videa díky integrované grafické kartě a surfování po internetu. Na 1TB disk se s přehledem vměstnají všechny pracovní soubory i objemná multimédia v podobě filmů, videí, fotografií nebo hudby.



KONFIGURACE:

Procesor Intel Celeron G3900, 2,8GHz

Základní deska MSI H110M PRO-VD

Operační paměť TEAM 4GB DDR4 2133MHz

Pevný disk Seagate Barracuda 1TB

Optická mechanika LG DVD±R/±RW/RAM, M-disc

Skříň Porte ZZ5

Zdroj CHIEFTEC GPB-350S 350W, PFC


Klávesnice a myš Genius Slimstar C130, drátový set




ECODESIGN
Záruka 36 měsíců


Parametry:

Instalovaný operační systém: Bez operačního systému
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.