Optoma herní short throw projektor GT1070Xe (FULL 3D, FULL HD, 2 800 ANSI, 23 000:1, 2x HDMI with MHL, USB, 10W speaker)

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1078506
PartNo:95.8ZF01GC3E
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 15 536 Kč
Cena s DPH: 18 798 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Super velký obraz
Tento přenosný Full HD 1080p projektor s vestavěným 10W reproduktorem a dvěma HDMI vstupy je ideální pro hraní akčních her, sledování televizních pořadů, sportovních přenosů a filmů. Po připojení smartphonu, nebo tabletu pomocí MHL proměníte tento projektor na inteligentní zařízení a nic nebude bránit hraní her, streamování videa, nebo sdílení fotografií na super veliké obrazovce.
Skvělý obraz a zážitek
Full HD 1080p - Rozlišení 1080p vám dává ostré a detailní snímky z obsahu s vysokým rozlišením bez downscalingu nebo komprese; ideální pro sledování Blu-ray, HD vysílání a hraní videoher.

Full 3D - Optoma projektor je schopen zobrazovat skutečný 3D obsah z téměř libovolného zdroje, včetně 3D přehrávače Blu-ray, 3D pozemního vysílání a poslední generace herních konzolí. Podpora rychlé 144Hz obnovovací frekvence poskytuje ultra-hladký obraz bez rušivého přeblikávání obrazu.

Dynamická Černá - Tato vlastnost dává větší hloubku obrazu tím, že plynule nastavuje výkon lampy na základě informací o jasu každého snímku. Vytváří tak strhující vysoký kontrastní poměr 23 000 : 1 - světlé scény jsou ostré a jasné, zatímco tmavé scény zůstávají detailní s hlubokou černou s výjimečnou světelností a dalšími podrobnostmi stínů.

24 fps - Většina filmů jsou natáčeny při 24 snímcích za sekundu (fps). Chcete-li zachovat pravost původního obrazu, Optoma projektory mohou přijímat zdroje vysokého rozlišení ve 24 fps k zobrazování filmů přesně tak, jak to režisér zamýšlel.
Short Throw Projekce
Promítejte obraz s uhlopříčkou 2,5m ze vzdálenosti něco málo přes metr. Short Throw projektor minimalizuje vzdálenost projektoru od projekční plochy, což vám umožní umístit projektor blíže ke stěně, což snižuje stíny a umožňuje hrát plně pohlcující hry s lehkostí.
Herní režim
Herní režim optimalizuje projektor pro bleskovou odezvu, maximální kontrast a živé barvy tak, aby zachytily každý detail hry a Vy se mohli soustředit pouze na vítězství.
MHL konektivita
Proměňte svůj projektor v inteligentního zobrazovací zařízení připojením smartphonu nebo tabletu s jediným kabelem pomocí MHL. Nyní si můžete prohlédnout prezentace a dokumenty, Stream videa nebo sdílet fotografie na velké obrazovce.
HDMI Link
Projektor disponuje funkcí HDMI Link, která vám umožní zapínat a vypínat dvě a více zařízení s rozhraním HDMI-CEC pomocí jednoho dálkového ovladače.
Integrovaný reproduktor
O zvuk se stará integrovaný reproduktor, díky kterému není nezbytnou nutností připojovat externí zvuková zařízení a projektor se tak stává o to více mobilním.
Dlouhá životnost lampy
Očekávaná životnost Optoma lampy projektoru je impozantních 6500 hodin*. Takže pokud se budete dívat na dvouhodinový film každý den, lampa by měla vydržet téměř 9 let. Výrobcem udávaný světelný tok je 2600 ANSI lumenů
Neuvěřitelné barvy
Projektor Optoma GT1070Xe je vybaven technologií BrilliantColor™ k produkci úchvatně jasného obrazu s dokonale vyváženými živými barvami.

Parametry:

Skutečné rozlišení projektoru: HD 1080 (1920x1080)
Technologie: DLP
Kontrast (hodnota : 1): null
Svítivost (v ANSI lumenech): null
Rozhraní: HDMI
Rozhraní: USB
Rozhraní: 3.5mm Jack
Rozhraní: MHL
Funkce: Dálkové ovládání
Funkce: Reproduktory
Funkce: 3D
null: 6000-8000
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.