Creative Gigaworks T40 Series II, reproduktory 2.0, RMS 32W

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:24997
PartNo:51MF1615AA000
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 2 609 Kč
Cena s DPH: 3 157 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Pro dokonale čistý poslech hudby.
S reproduktorovým systémem GigaWorks T40 Series II posunuje Creative vaši hudbu na novou úroveň dokonalosti. Tento dvoudílný systém v lesklé černé barvě navržený a vyladěný tak, aby přinesl na váš stůl akustickou věrnost, kombinuje nejlepší komponenty a skutečný výkon s věhlasnou tradicí Creative a hraje čisté tóny v té nejlepší kvalitě. Každý reproduktor je vybaven dvěma wooferovými měniči s kužely z tkaného skelného vlákna pro vřelé podání a jeden tweeter s textilním vrchlíkem pro čistotu tónů. Tyto vysoce kvalitní komponenty jsou uspořádány v provedení MTM (midrange-tweeter-midrange), v němž dosahují standardů odpovídajících nárokům audiofilů. Jsou podporovány technologií Creative BasXPort™ pro výrazné basy. Systém s ovládáním na čelním panelu a dvěma vstupy je určen pro ty, kteří požadují jen to nejlepší.
- Špičkový dvoudílný reproduktorový systém navržený pro poslech skutečně čisté hudby.
- Wooferové měniče s profesionální kvalitou a high-tech tweetery uspořádané v provedení MTM (midrange-tweeter-midrange) pro zlepšené vyvážení akustiky.
- Technologie BasXPort™ poskytuje dynamické basy bez subwooferu.
- Ovládání na čelním panelu pro pohodlnou úpravu zvuku s dvojími konektory pro připojení k různým zdrojům bez prohazování kabelů.
- Ideální pro použití s pécéčky a MP3 přehrávači.
Výkon reproduktorů:
* 16 wattu RMS na kanál (2 kanály)
* Frekvenční rozsah: 50Hz ~ 20kHz
* Rozměry: 8,8 x 14,3 x 31,3 cm
Postup při reklamaci produktů Creative Labs.
Rádi Vás informujeme, že společnost FIXIT S.A. začíná od 1.9.2011 provádět záruční a pozáruční reklamace výrobků Creative Labs na polském, českém, slovenském a maďarském trhu.
Registrace a sledování průběhu vyřizování reklamací výrobků se uskutečňuje pomocí webové aplikaci RMA společnosti Fixit. Aplikace je zpřístupněna na adrese: http://rma.fixit-service.com .
Aktuální reklamační postup k výrobkům Creative Labs lze stáhnout po registraci a následném přihlášení do aplikace - postup ve formátu PDF se nachází v oddílu Nápověda.
Partneři, kteří již dříve aplikaci RMA firmy Fixit používali, se nemusejí v systému registrovat znovu. Způsob registrace, čili přihlášení reklamace, je stejný jako u jiných výrobců, již jsou přes společnost Fixit servisováni. Veškeré informace o procesu RMA jsou k dostání na e-mailové adrese: creative@cz.fixit-service.com .
PowerSales International a FIXIT S.A. vynaloží veškerá úsilí k tomu, aby změna reklamačních postupů pro výrobky Creative Labs proběhla bez jakéhokoliv prodlení ve vyřízení reklamací a aby se přispělo k výraznému zlepšení kvality servisu výrobků CreativeLabs.
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.