Logitech Wireless Combo MK345 - INTNL – Czech Layout

Logitech Wireless Combo MK345 - INTNL – Czech Layo
Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1442115
PartNo:920-008351
Umístění:v externím skladu
Dostupnost:3 - 5 dní
Cena bez DPH: 925 Kč
Cena s DPH: 1 119 Kč
Včetně zákonných poplatků.
Ostatní foto:
  • Logitech Wireless Combo MK345 - INTNL – Czech Layo
  • Logitech Wireless Combo MK345 - INTNL – Czech Layo
  • Logitech Wireless Combo MK345 - INTNL – Czech Layo
  • Logitech Wireless Combo MK345 - INTNL – Czech Layo
  • Logitech Wireless Combo MK345 - INTNL – Czech Layo
  • Logitech Wireless Combo MK345 - INTNL – Czech Layo

Popis produktu:

Logitech Wireless Combo MK345
Logitech představuje sadu bezdrátové klávesnice a myši Wireless Combo MK345 se zajímavým designem a extra dlouhou délkou životnosti baterií. Speciálně upravený povrch klávesnice a myši vede vaše ruce do správné polohy a přirozeně kopíruje vaše pohyby.
Bez omezení
Myš i klávesnici můžete odložit kamkoliv chcete, žádný kabel Vás omezovat nebude. Jednoduchá instalace do minipřijímače USB portu není problém pro žádného uživatele. Malý dongle navíc není nutné z PC vůbec vytahovat.
Klávesnice
Klávesnice má nízkoprofilové klávesy, které jsou při psaní velmi tiché. Úsporná konstrukce této klávesnice šetří místo na pracovním stole. Je provedena v českém layoutu. Díky 12 F-klávesám můžete snadno ovládat média - přeskočit skladbu, pozastavit video, ztišit hudbu atp.
Myš
Kvalitní myš je určena pro každodenní běžné i náročnější použití. Myš nabízí citlivý optický snímací prvek Logitech Advanced Optical Tracking s rozlišením 1000 dpi, 3 ovládací tlačítka se skrolovacím kolečkem včetně a bezdrátový způsob komunikace s počítačem. Práce se tak stává mnohem snadnější a příjemnější.
Kvalita Logitech
Logitech je celosvětově známou společností zabývající se výrobou počítačových periferií, zejména reproduktorů, klávesnic, myší, webkamer a drobného příslušenství. Poskytuje vysokou kvalitu a mimořádnou spolehlivost za odpovídající cenu, která však odpovídá kvalitě, kterou s produkty Logitech obdržíte.
Klíčové vlastnosti
Klávesnice je kompatibilní s počítači, ke kterým se připojí bezdrátově pomocí USB přijímače na bezdrátové frekvenci 2.4 GHz. Nabízí také dlouhou výdrž na 2x AAA bateriích (až 48 měsíců). Klávesnice má klasické CZ rozložení kláves.
Mezi ovládací prvky myši patří vedle dvojice tlačítek i rolovací kolečko. Snadné ovládání podpoří optický snímač pohybu s rozlišením 1000 dpi. Myš se k počítači připojuje stejně jako klávesnice pomocí přijímače USB. K napájení slouží 1x AA baterie.
Technické parametry
Klávesnice
Barva: Černá
Připojení: Bluetooth
Bezdrátová technologie: Radio Frequency
Typ spínače: Membránové
Layout: CZ
Typ baterie: 2x AAA
Myš
Počet tlačítek: 3
Snímač pohybu: Optický
Ergonomie: Ergonomická
Fyzické charakteristiky klávesnice
Šířka [mm]: 447,2
Výška [mm]: 21,4
Hloubka [mm]: 186,7
Hmotnost [g]: 603

Parametry:

Připojení: Bezdrátová s příjímačem
Záruční podmínky: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.