iPhone SE 16GB Silver

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1013905
PartNo:MLLP2CS/A
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 11 265 Kč
Cena s DPH: 13 631 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Společnost Apple opět útočí na základní smysly mnoha miliónů uživatelů po celém světě. Nový iPhone SE je totiž ideální volba pro všechny zákazníky, kteří milují malé telefony pro jejich kompaktnost a snadné ovládání jednou rukou. V oblíbeném designu tak najdete ten vůbec nejvýkonnější 4palcový telefon na světě.
Klíčové vlastnosti
- Po hardwarové stránce prakticky stejný jako iPhone 6s
- Špičkový fotoaparát i s podporou nahrávání 4K videa
- Lehký a kompaktní design z pískovaného hliníku
- Pokročilé zabezpečení s Touch ID
- Podpora rychlejšího LTE a WiFi 802.11ac
- Přehledné a stále aktuální prostředí iOS 9
- Vysoká dostupnost mnoha druhu příslušenství
- Vyspělý 4" displej
- Dobře známý Retina displej nabídne rozlišení 1 136 × 640, což ve výsledku dává jemnost 326 pixelů na palec. Celý povrch je navíc potažený speciální oleofobní vrstvou odolnou proti šmouhám. Každodenní manipulace s telefonem tak bude o mnoho příjemnější.
Fotoaparát, bez kterého neuděláte ani krok
Uvnitř iPhone SE čeká na vaše neustálé používání iSight kamera s 12megapixelovým rozlišením. Jedná se o dobře známý kousek z iPhonu 6s, takže pořídíte stejně ostré a brilantní fotografie. Také okusíte oživlé snímky s pohybem a zvukem v podobě Live Photos. Pro zachycení selfíček si už nemusíte vybírat pouze dobře osvětlené prostory, protože máte k dispozici funkci Retina Flash. Trojnásobně zvýšený jas displeje těsně před zachycením snímku má blahodárný vliv na kvalitní výsledek.
Nejvyspělejší mobilní software
Telefon Apple iPhone SE je samozřejmě obsluhován nejnovější generací systému iOS, který nabízí kromě výborných funkcí i maximální zabezpečení v podobě přístupu přes Touch ID a šifrování uživatelských dat. Příjemné je také napojení na další Apple zařízení včetně oblíbených chytrých hodinek Apple Watch.
Záruční podmínky: při nákupu na IČ: 12 měsíc(ů), jinak: 24 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.