Samsung SSD 1TB 970 EVO NVMe PCIe Gen3x4 M.2 2280 V-NAND MLC (čtení, zápis: 3400, 2500MB, s)

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1439872
PartNo:MZ-V7E1T0BW
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 3 045 Kč
Cena s DPH: 3 685 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

kapacita 1 TB
formát M.2
ctecí rychlost až 3 400 MB/sec
zapisovací rychlost až 2 500 MB/sec
SSD disk, který jde mnohem dál
Prejdete na technologii nové generace. Disk Samsung 970 EVO poskytuje skutecne mimorádnou rychlost, nejlepší spolehlivost ve své tríde a širokou škálu nabízených kapacit až do 2 TB*. Nejnovejší pameti V-NAND, nový radic Phoenix a technologie inteligentního zápisu Intelligent TurboWrite zdokonalují herní zážitky a usnadnují úpravu 4K grafiky nebo práci ve 3D.
Nová úroven rychlosti SSD disku
Zažijte skutecný rozdíl díky technologii NVMe™. Disk 970 EVO vám zprostredkuje špickový herní zážitek i ulehcí nárocné grafické práce díky novému radici Phoenix a technologii inteligentního zápisu Intelligent TurboWrite. Získejte dechberoucí rychlosti sekvencního ctení a zápisu až 3 500/2 500 MB/s*, tedy až o 32 % vyšší než u predchozí generace.
Flexibilní design
Seznamte se s inovací na poli SSD disku NVMe™. Samsung 970 EVO prináší kapacitu až 2 TB dat s rozhraním M.2 (2280), takže vám poskytuje více místa pro vaše data a zároven nezabírá místo dalšímu hardwaru. Pokrocilé technologie spolecnosti Samsung vám jednoduše dávají možnost dokázat mnohem více.
Výjimecná vytrvalost
Nový standard udržitelného výkonu. Získejte hodnotu až 1200 TBW* se zárukou 5 let. To predstavuje o 50 procent vyšší hodnoty než u predchozí generace. Disk 970 EVO nabízí výjimecnou odolnost díky nejnovejší technologii cipu V-NAND a kvalite spolecnosti Samsung.
Spolehlivost bez kompromisu
Na nový SSD disk od spolecnosti Samsung se mužete skutecne spolehnout. Pokrocilý regulátor a rozdelovac tepla umožnují zarízení 970 EVO skutecne efektivní odvod nežádoucího tepla. Technologie Dynamic Thermal Guard automaticky monitoruje a optimalizuje provozní teplotu, díky cemuž nedochází k poklesu výkonu.
Samsung Magician
Software Samsung Magician byl navržen tak, aby vám používání SSD disku maximálne zjednodušil. Zároven se postará i o bezpecnost vašich uložených údaju. Tento praktický nástroj bude automaticky monitorovat rychlost a celkovou kondici vašeho disku, díky cemuž bude vaše zarízení neustále aktualizované.
Záruční podmínky: 60 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.