Samsung SSD 500GB 970 EVO M.2 PCI-Express NVMe M.2 2280 V-NAND TLC (čtení, zápis: 3500, 3200MB, s)

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1661826
PartNo:MZ-V7S500BW
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 184 Kč
Cena s DPH: 1 433 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Nekompromisní výkon
Bezkonkurencní spolehlivost
Výjimecná výdrž
Evoluce rychlosti SSD
Je ješte rychlejší než 970 EVO. A prináší vám ten nejvyšší výkon. 970 EVO Plus je vybaven nejnovejší technologií V-NAND a optimalizovaným firmwarem. Na maximum využívá potenciál rozhraní NVMe™ pro dosažení bezkonkurencní rychlosti. A k dispozici je s kapacitou až do 2 TB a spolehlivostí až 1 200 zapsaných terabytu.
Ješte vyšší výkon
970 EVO Plus dosahuje rychlostí sekvencního ctení a zápisu až 3 500 a 3 300 MB/s. Je tak až o 53 % rychlejší než model 970 EVO. Umožnuje mu to nejnovejší technologie V-NAND pro vyšší výkon NAND i vyšší energetickou úcinnost, optimalizovaný firmware, osvedcený radic Phoenix a podpora Intelligent TurboWrite.
Flexibilní design
970 EVO Plus predstavuje další krok ve vývoji NVMe™ SSD disku. V kompaktním formátu M.2 (2280) dokáže nabídnout až 2 TB místa, takže poskytuje rozsáhlou úložnou kapacitu a soucasne šetrí prostor pro další komponenty. S pomocí inovativních technologií Samsung toho jednoduše dokážete mnohem více.
Bezkonkurencní spolehlivost
Dosáhnete ješte vyšší úrovne spolehlivosti. Pokrocilý tepelný rozvadec v 970 EVO Plus umožnuje vynikající odvod tepla. Ochrana Dynamic Thermal Guard navíc automaticky sleduje a udržuje optimální provozní teplotu, aby minimalizovala nežádoucí poklesy výkonu.
Samsung Magician
Pokrocilá správa disku je se softwarem Samsung Magician mimorádne jednoduchá. Díky jeho rozsáhlým možnostem získáte nad diskem absolutní kontrolu. A poskytne vám snadný zpusob aktualizace firmwaru, sledování stavu i zvýšení výkonu vašeho disku.
Záruční podmínky: 60 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.