WD SSD Red SA500 NAS M.2 500GB - SATA-III, 350TBW

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1754724
PartNo:WDS500G1R0B
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 377 Kč
Cena s DPH: 1 666 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:


Ideální pro pole NAS
SSD disk WD Red™ SA500 NAS SATA představuje ideální volbu pro pole úložišť NAS provozovaná v nepřetržitě spuštěných prostředích. Jsou navrženy a testovány
pro použitív náročných podmínkách polí síťových úložišť a jejich pokročilé funkce ukládání do mezipaměti umožňují zvládat i ty nejnáročnější aplikace.
Rychlé, spolehlivé úložiště SSD
SSD disk WD Red™ SA500 NAS SATA může vylepšit odezvu vašeho úložiště NAS. Efektivní ukládání velkých souborů do mezipaměti činí z SSD disku WD Red
ideální řešení pro databáze OLTP, prostředí s mnoha uživateli, renderování fotografií, úpravu videa v rozlišení 4K a 8K a další aplikace.
Rychlejší práce a úspora času
Technologie 3D NAND společnosti Western Digital® – SSD disk WD Red™ přináší vynikající výkon za použití rozhraní SATA pro zrychlení produktivity a úsporu času.
Intenzivní aplikace nejsou problém
Video ve formátu HD, 4K a 8K vyžaduje rychlý disk se sníženou latencí pro bezproblémovou editaci a přenos obrovských multimediálních souborů.
Pětiletá omezená záruka
SSD disky WD Red kryje nevídaná 5letá záruka, která vám dodá klid na duši do dalších let.
Záruční podmínky: 60 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.