WD SSD Black SN750 SE M.2 500GB - PCIe Gen4 x4 NVMe, 300TBW

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:2268697
PartNo:WDS500G1B0E
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 1 460 Kč
Cena s DPH: 1 767 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:


Povyšte svou hru pomocí SSD disku NVMe™
Vylepšete svůj celkový herní zážitek díky SSD disku WD_BLACK™ SN750 SE NVMe™.
Přejděte na technologii PCIe® Gen41 (zpětně kompatibilní s PCIe Gen3) díky SSD disku, který přináší bleskové rychlosti načítání až 3 600 MB/s2 a pomůže optimalizovat výkon
vašeho herního zařízení — i váš vlastní výkon. Rozdrťte dlouhé načítání, abyste mohli trávit víc času drcením nepřátel. Software WD_BLACK Dashboard sleduje stav disku a v
herním režimu optimalizuje špičkový výkon (k dispozici v létě 2021), i když zrovna zastrašujete soupeře řečmi na chatu nebo streamujete své nejšílenější herní počiny.
Veškerý tento výkon je navíc podpořen pětiletou omezenou zárukou, abyste nemuseli myslet na nic jiného než na hraní.
Méně čekání, více hraní
Sekvenční rychlosti čtení až 3 600 MB/s3 oživí váš systém a zkrátí doby načítání celých her i jednotlivých úrovní. V akci tak budete rychleji, než se nadějete.
Hraní příští generace
Převálcujte konkurenci pomocí technologie úložiště PCIe® Gen42, která vám přinese běsnící rychlost a zabijácký výkon. (Je také zpětně kompatibilní s PCIe Gen.
Ukládejte více
SSD disky WD_BLACK™ SN750 SE NVMe™ s kapacitou až 1 TB poskytují spoustu místa k ukládání nejnovějších her a budoucích aktualizací.
5letá omezená záruka
Na SSD disk WD_BLACK™ SN750 SE NVMe™ se vztahuje pětiletá omezená záruka, abyste neztráceli čas ničím jiným než likvidací protivníků.
Záruční podmínky: 60 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.