HP 305X Black 2-pack LJ Toner Cart, CE410XD (4,000, 4,000 pages)

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:568408
PartNo:CE410XD
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 4 307 Kč
Cena s DPH: 5 211 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

Tiskněte s HP
Buďte produktivní a nemějte starosti se spotřebním materiálem. Nákupem dvojbalení kazet si ušetříte cestu do obchodu. Díky jedné kazetě navíc budete mít rezervu pro případ, že by vám došel toner. Intuitivní výměnu kazety zvládne každý.
Popis produktu
Originální tonerové kazety HP LaserJet byly navrženy k bezchybné spolupráci s tiskárnami HP. Zaujměte profesionálně vypadajícími černobílými dokumenty. Využijte možnost snadné a bezplatné recyklace kazet prostřednictvím programu HP Planet Partners.
Více tisku, který neovlivní váš rozpočet. Dvojbalení originálních kazet HP LaserJet přináší vyšší užitnou hodnotu než samostatné kazety. Tiskněte více stránek s nižšími náklady díky balení dvou kazet pro velkoobjemový tisk. Ušetřete na poštovném díky dvěma kazetám v jedné objednávce.
S tiskovým spotřebním materiálem HP 305 LaserJet budou vaše dokumenty a marketingové materiály vypadat profesionálně. Neplýtvejte časem ani spotřebním materiálem, a udržte si tak vysokou produktivitu. Tyto kazety byly speciálně navrženy pro vaši tiskárnu HP LaserJet Pro.
Technická specifikace
Typ spotřebního materiálu: Toner

Barva: Black

Výtěžnost: 4000

Rozměry (Š x H x V): 385 × 218 × 125 mm

Kompatibilní zařízení: Řada barevných tiskáren / multifunkčních zařízení HP LaserJet Pro 300/400

Parametry:

Tisková technologie: Laserová
Typ produktu spotřebního materiálu: Černá cartridge/toner/páska
Záruční podmínky: 24 Měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.