TP-Link EC120-F5(ISP) - Dual-Band WiFi Router

Tisk Tisk        
Oblíbené Oblíbené        
Doporučit Doporučit        
Twitter Twitter       
Kód:1757914
PartNo:EC120-F5
Umístění:není skladem
Dostupnost:neznámá
Cena bez DPH: 657 Kč
Cena s DPH: 795 Kč
Včetně zákonných poplatků.
    Produkt se již neprodává    

Popis produktu:

TP-LINK EC120-F5(ISP) přichází s novou generací standardu Wi-Fi – 802.11ac, zpětně kompatibilním se standardem 802.11n a jež je 3x rychlejší než rychlost bezdrátového standardu N. Díky vyšší energetické úspornosti a robustnímu zabezpečení, standard 802.11ac je dokonalý způsob, jak zrychlit domácí multimediální síť a vyřešit přetížení, které několik zařízení může způsobit.




Stabilní všesměrový signál a vynikající pokrytí


Díky 3 pevným externím anténám v kombinaci s vyšší kvalitou anténní technologie můžete pocítit vyšší výkon bezdrátové technologie se stabilním signálem v každém směru a vysokou rychlostí i na větší vzdálenosti. Tato technologie zajišťuje neuvěřitelné bezdrátové pokrytí kdekoliv ve vaší velké domácnosti nebo v kanceláři.


EC120-F5(ISP) 3 fixed antenna


Podpora funkce Agile Config


Tato funkce umožňuje poskytovatelům bezdrátového internetového připojení (WISP) upravovat výchozí konfiguraci podle jejich požadavků a řeší tak problémy, které tito poskytovatelé mají, když koncoví uživatelé zařízení resetují.


Agile Config

Produkt pro podporu ISP


POZOR, tento produkt není určený pro prodej koncovým uživatelům, ale pouze poskytovatelům internetového připojení v rámci instalace služby, a nemusí tudíž obsahovat CZ návod a popis.



Obsah balení



  • Zařízení

  • Napájecí adaptér 9V/0,6A

  • Patch kabel


Parametry:

Hloubka [mm]: 144
Záruční podmínky: 36 měsíc(ů)


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.